LA FSP-UGT INCIA UNA CAMPANYA EN DEFENSA DE LA DIGNITAT DELS SERVEIS PÚBLICS

La campanya es farà arreu de l’Estat i incidirà en la necessitat d’una recuperació salarial generalitzada.
La FSP-UGT de Catalunya participarà en una campanya a nivell estatal en defensa de la dignitat dels serveis públics.
Els serveis públics vertebren la societat i garanteixen la cobertura de forma gratuïta de prestacions de primera necessitat de la ciutadania.

El sistema de salut universal; el sistema d’ocupació; els serveis socials adreçats a lluitar contra la pobresa, garantir la cohesió social i els ajuts a la dependència; són alguns dels serveis públics que presten treballadors i treballadores de les diferents administracions de Catalunya.LA FSP-UGT de Catalunya defensa una administració catalana forta i al servei de la ciutadania que ha patit i segueix patint els efectes devastadors d’aquesta crisi.
El nostre sindicat pensa que ara és el moment de treballar per dignificar la tasca dels empleats públics i considerem que un dels principals eixos és el salari.
Des de la UGT defensem la necessitat que tots els treballadors i treballadores tinguin feina i que aquesta feina tingui un salari digne que doni cobertura a les necessitats de les persones.
La societat sap que els salaris han de pujar per impulsar l’economia, reactivar el consum i evitar la temuda deflació que enfonsaria el nostre país en un tercer cicle d’aquesta crisi.

Deja una respuesta