30G Acte reivindicatiu contra la Reforma Llei Avortament

La reforma de la llei de l’avortament prevista per Gallardón és clarament un nou atac de la ultradreta espanyola al consens, a la igualtat i a les llibertats socials. A la circular adjunta trobareu quin és el canvi que es proposa i arguments al voltant.
Davant d’això, la UGT de Catalunya vol alçar la seva veu i per això us convoquem a totes i a tots a participar d’una concentració a la Plaça Manuel Vázquez Montalban (davant la Seu d’UGT de Catalunya al Raval), dijous 30 de gener a les 17.00 hores. Des d’allà marxarem en filera encapçalada pel nostre Secretari General, fins la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella (Nou de la Rambla 76), on cadascuna i cadascú de nosaltres farà entrega d’un full de denúncia on ens autoinculparem –simbòlicament- d’haver avortat (tant homes com dones). Cadascú duria un cartell amb el text: “jo també he avortat” o “jo també he avortat, per…(motius varis)”.
Trobareu adjunt el model de full d’autodenúncia que haureu d’emplenar i signar així com el model de cartell que podreu emplenar. Ambdós models els haureu d’imprimir i omplir per fer-los visibles el dia de la protesta.
La convocatòria està destinada a les Federacions i Unions Territorials de l’Àrea Metropolitana, però evidentment oberta a la resta del territori. Si decidiu fer la mateixa acció fora de l’àrea metropolitana, us demanem ens ho feu saber abans de dimarts dia 28 de gener.
Us demanem feu la màxima difusió entre delegades i delegats i que us poseu en contacte amb la secretaria a través del correu mailto: igualtat@catalunya.ugt.org o trucant al 93 329 82 73 per confirmar el número de persones que vindran per part de la vostra federació o unió territorial.
Enviarem convocatòria de premsa i farem difusió de l’acte a entitats del barri i altres interessades en participar. Hem d’aconseguir que la convocatòria sigui un èxit per tenir major difusió mediàtica i contribuir al gran rebuig social que creiem que ha de suscitar la reforma.

Los comentarios están cerrados.