JOSEP M. ÀLVAREZ I JOAN CARLES GALLEGO EXPLIQUEN EN RODA DE PREMSA LES PROPERES MOBILITZACIONS DEL PRIMER DE MAIG

1rmaigDemà dijous, a les 16.30h, a la seu de CCOO de Catalunya

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, oferiran demà dijous, 24 d’abril, una roda de premsa per explicar les principals reivindicacions d’ambdós sindicats en la celebració del Primer de Maig, enguany sota el lema «Contra la pobresa laboral i social, + Ocupació + Convenis + Salaris».

Llegir més…

Manifestació del Primer de Maig a Barcelona

1rmaig

Barcelona: 12 hores, de la Plaça Urquinaona / Ronda Sant Pere fins a l’Avinguda de la Catedral.

Girona: 12 hores, de la Plaça Independència fins a la Plaça del Vi (Ajuntament de Girona).

Tarragona: de 12.00 a 14.00 hores davant la seu dels sindicats (Rambla Nova, davant els Despullats).

Tortosa: 12 hores, plaça del carrilet a l’avinguda Generalitat fins plaça ajuntament

Cartell de l’1 de maig a Barcelona

Cartell mut

 

#6Abril Manifestació per una #Catalunya Social

catalunyasocialCompanys i companyes, us enviem el cartell de la manifestació del proper dia 6 d’abril a Barcelona per una Catalunya Social:

Cartell de la manifestació amb logo de la UGT de Catalunya

Cartell de la manifestació sense logos

I el manifest:

 Manifest “Prioritats per una Catalunya social”

 

LA UGT, CCOO I UNIÓ DE PAGESOS ES MANIFESTEN CONJUNTAMENT A LLEIDA EN DEFENSA DE LA TERRA, L’OCUPACIÓ I ELS SERVEIS PÚBLICS

mani-lleida

Diumenge, a les 12 hores, des de la Plaça dels Pagesos

Els sindicats UGT-Terres de Lleida, CCOO i Unió de Pagesos es manifestaran diumenge vinent, 30 de març, pels carrers de Lleida per defensar conjuntament la terra, l’ocupació i els serveis públics. La manifestació sortirà a les 12 hores de la Plaça dels Pagesos i arribarà a la Subdelegació del Govern.

La situació de la indústria a les nostres comarques, amb el tancament d’importants empreses i d’altres que es troben en una situació molt precària; la sanitat, l’educació i la dependència, amb problemes greus no només derivats de les retallades, sinó també dels intents de privatització, i l’efecte de les polítiques energètiques sobre els interessos de la pagesia del nostre país, amb el tancament de les plantes de purins, han de fer sortir al carrer totes aquelles persones que vulguin un canvi radical de totes aquestes polítiques agressives. Volem que la ciutadania expressi el seu rebuig a unes polítiques que provoquen desigualtat i anul·len drets. Llegir més…