Spread the love

 Som drets. Som lluita

Benvingudes i Benvinguts a la UGT de l’Ajuntament de Barcelona !

Em complau saludar-vos des del portal d’internet de la UGT de l’Ajuntament de Barcelona. Una organització compromesa amb els drets dels treballadors i treballadores. Un sindicat reivindicatiu, autònom i plural que lluita pel benestar social, la millora de les condicions de treball, la redistribució econòmica i el progrés social en coherència amb els valors democràtics d’igualtat, justicia, llibertat i solidaritat.

Teniu al vostre abast una eina de comunicació que respon a l’aposta del sindicat d’estar més aprop dels treballadors i treballadores. Aquest instrument, la potencialitat del qual depèn de vosaltres en bona part, pot oferir-vos informació immediata en forma de documents, serveis en línia, notícies actualitzades i diferents espais de participació on podreu realitzar les vostres consultes i participar de forma oberta.

Aquest instrument vol ser també un recurs útil i eficaç per als companys/es d’UGT en la seva tasca diària als diferents centres de treball. Espero que l’ús d’aquest mitjà ens permeti optimitzar la nostra comunicació i així millorar el nostre servei i la resposta sindical.

Us convido a recórrer tots els racons d’aquest punt de trobada. Us demano que compartim l’ús i el perfeccionament d’aquesta eina, que és de tots i totes i per a tothom, d’acord amb els reptes de la nostra societat. Participa-hi, t´interessa

Cordialment,

Eusebi Mesa Moreno,  Secretari general

emesa@catalunya.ugt.org