5a EDICIÓ

CURS PREPARATORI OFIMÀTICA D’OFERTA PÚBLICA D’AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA per a l’AJUNTAMENT DE BARCELONA

Després de l’èxit de les anteriors edicions, des de la UGT, amb la voluntat d’oferir-vos el millor servei, us oferim la 5a. Edició del curs de Preparació de la part ofimàtica de les proves per a Auxiliars d’Administració General (subgrup C2).

Aquest curs consta de 30 hores en línia, a través del GESEM. Tots els/les alumnes gaudiran de sessions en temps real (streaming) via Zoom, i d’una aula virtual a la qual podran accedir amb una clau personal, on hi trobaran tota la documentació manuals, presentacions, lectures d’interès, etc. Hi haurà avaluacions i auditories on hi tindran cabuda les opinions de l’alumnat. El curs seguirà normes de qualitat UNE-EN-ISO 9001 a través d’OCA Cert i acreditat per l’ENAC.

Es configurarà els grups perquè siguin al màxim d’homogenis per poder oprimitzar els progressos. El programa s’adaptarà per poder-se adaptar aconseguir un bon assoliment dels objectius del curs.

  • Grup 1. (15h Ms Word + 15 h Ms Exel ). Dilluns i dimecres. Dates: 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25, 30 de Nov i 2, 7, 9 de Des. De 16h a 18:30h.
  • Grup 2. (15h Ms Word + 15 h Ms Exel ). Dimarts i dijous. Dates: 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de Nov i 1, 3, 10, 15 de Des. De 16h a 18:30h

Preu del curs:

Persones afiliades a UGT

Persones no afiliades a UGT

145€

170€

Per realitzar la preinscripció al curs s’ha d’emplenar la fitxa corresponent que trobareu quan cliqueu en el FORMULARI.

Aquesta preinscripció no dona dret a reserva de plaça. Una vegada tinguem els grups creats us enviarem un correu electrònic amb la forma de pagament per formalitzar la plaça en el curs escollit. Les places del curs son limitades.

Per a qualsevol consulta sobre del funcionament del curs podeu adreçar-vos al següent correu electrònic: auladeformacio.bcn@catalunya.ugt.org

UGT, sempre treballant per a la vostra formació!