Companyes i companys,

A continuació, us adjuntem els resultats de les eleccions sindicals en el Sector d’Educació i la representació sindical 2019 de l’Ajuntament de Barcelona del Comitè d’Empresa (Òrgan de representació del personal Laboral) i Junta de Personal (Òrgan de representació del personal Funcionari).

Us agraïm a totes i a tots la vostra confiança i el vostre suport i us animem a continuar treballant amb nosaltres per tal de defensar els nostres drets laborals. 

Com sempre continuarem recollint les vostres propostes i les portarem a les taules de negociació. Seguim treballant per recuperar tots els drets perduts amb les retallades i per millorar les nostres condicions laborals. Estem a la vostra disposició per tal d’avançar tots junts en la defensa dels drets dels nostres col·lectius de professionals i en la millora de la qualitat de l’educació en les nostres escoles.

RESULTATS SECTOR EDUCACIÓ (Centres Municipals Consorci Educació- IMEB)