Aquesta darrera setmana l’Ajuntament ens ha donat la proposta de temari de les 22 categories susceptibles de fer la promoció interna.  Donant-nos un termini de 4 dies per fer al·legacions.

 

La nostra sorpresa es que tornem enrere, després de molts mesos de negociació vam aconseguir reduir el temari de les promocions internes, fent 45 temes pels Tècnics Mitjans i 55 temes pels Tècnics Superiors. Ara ens proposen 47 temes pels T. Mitjans i 72 temes pels T. Superiors.

 

La UGT no està d’acord en aquest canvi, la previsió de la prova és pel mes d’octubre, i amb aquests terminis no estem facilitant als possibles aspirants l’assoliment dels coneixements, i menys encara amb les últimes experiències, com exemple a T.Mig de Gestió on el 60% dels aspirants van suspendre la 1a prova i finalment no s’han cobert les places convocades.

 

El mes de desembre 2018 l’administració va adquirir el compromís de presentar els temaris el mes de febrer, ara estem a punt d’iniciar l’abril, i no han fet res en l’elaboració del temari concret per a la promoció interna. Ens sembla una falta de respecte envers els sindicats, enviar 22 temaris a donar resposta i fer al·legacions en 4 dies en plena campanya electoral i una falta respecte envers als aspirants incrementar de manera substancial el nombre de temes.

 

Des de la UGT denunciem la desídia de la Gerència de RRHH d’articular una carrera professional que permeti al personal municipal promocionar d’acord amb les necessitats de la organització i valorant tots el coneixements assolits en el desenvolupament de les seves funcions. El que no pot ser és que ara, al·legant economia d’escala en els procediments de promoció interna, es vulgui aprofitar la oferta pública actual per perjudicar als aspirants de la promoció interna.

 

En converses mantingudes amb la Gerència de RRHH, ens informa que volen que coincideixin amb les convocatòries de les oposicions i fer les mateixes proves (test temari específic + supòsit pràctic), per no tenir quehaver de corregir proves diferents per a la promoció interna. Ens amenacen que si no es fa així, les promocions internes s’han d’endarrerir un any, NO HO PERMETREM, hi ha categories que fa més de 5 anys que estan esperant aquesta convocatòria de promoció interna i per la seva falta de previsió i manca de voluntat no tenim la promoció interna en funcionament, i ara tot son presses.

 

 

¡HEM DEMANAT UNA REUNIÓ URGENT AL GERENT DE RRHH PER TRACTAR AQUEST TEMA!

 

 

Defensant els vostres interessos, FETS I NO PARAULES !!