Spread the love

Aquest matí, dia 11, s’han constituït les Meses electorals per a l’elecció dels i les delegades del Comite d’empresa i Junta de Personal de l’ Ajuntament de Barcelona i del ICUB. Properament es constituiran les dels comités de l’IMHAB ,ASPB, IMH. CEB i IMI.

Des de demà dia 12 fins el dia 20 de febrer podreu comprovar als llistats que es publicaran als diferents taulells d’anuncis dels vostres centres que formeu part del cens, condició indispensable per poder exercir el vostre dret a vot. 

Com molts i moltes sabeu el dret a vot es pot exercir presencialment el dia de les eleccions, o be mitjançant el vot per correu, que es pot dur a terme tot seguint un procediment legal ben concret.

La secció sindical de la UGT a l’Ajuntament de Barcelona es tornarà a presentar un cop més a les eleccions, amb la satisfacció d’haver aconseguit per primer cop un conveni d’UNITAT SINDICAL amb la implicació de TOTS els sindicats de la Mesa General.

Per qualsevol incidencia, dubte o aclariment no dubteu en contactar amb els nostres delegats i/o a la Secció Sindical i si voleu accedir als documents que avui ens ha entregat l’ Administració per a aquest supòsit preguem ens envieu un email al nostre correu: ugtajtbcn@gmail.com.

 

Gràcies