La Federació d’Empleades i Empleats dels Serveis Públics (FeSP) de la UGT de Catalunya organitza demà divendres, 23 de novembre, una assemblea de delegats i delegades del sector públic i concertat de la Generalitat sobre la convocatòria de vaga del proper 12 de desembre.

 

L’assemblea, que tindrà lloc a la Sala de les Brigades Internacionals de la nostra seu de la Rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona, començarà a les 11 hores. Abans de l’inici, a les 10.45 hores, atendran els mitjans de comunicació Encarna Fernández, secretària general de la FeSP – UGT de Catalunya, i Frederic Monell, secretari d’Organització de la FeSP-UGT Estatal.

 

 

Assemblea delegats UGT Generalitat – vaga 12DDIA: divendres, 23 de novembre de 2018.
HORA: a les 10.45h declaracions. A les 11h inici assemblea.
LLOC: Sala de les Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).