Ets aquí
INICI > General > ÈXIT DE CONVOCATÒRIA EN LA MANIFESTACIÓ DEL DIVENDRES 15 DE JUNY

ÈXIT DE CONVOCATÒRIA EN LA MANIFESTACIÓ DEL DIVENDRES 15 DE JUNY

Més de 300 persones es manifesten per un Conveni just davant de l’Ajuntament de Barcelona. Els treballadors de l’administració local han respost positivament a la convocatòria de manifestació dels 3 sindicats de la Mesa de Negociació del Conveni, UGT, CCOO i SAPOL. La manifestació, que va començar a la Plaça Urquinaona a les 9 del matí, va arreplegar a treballadores i treballadors dels diferents sectors i va transcórrer per Via Laietana fins arribar finalment a la Plaça Sant Jaume, on va continuar amb la protesta dels diferents col·lectius fins ben bé passades les 11 del matí.

Entre d’altres pancartes hi havien les de UGT Educació, un dels col·lectius més afectats per un Conveni que pretén deixar-los fora per un acord de fa 25 anys.

Top