Ets aquí
INICI > General > ÈXIT DE CONVOCATÒRIA EN L’ASSAMBLEA PROMOGUDA PELS SINDICATS DE LA MESA DE NEGOCIACIÓ DEL CONVENI

ÈXIT DE CONVOCATÒRIA EN L’ASSAMBLEA PROMOGUDA PELS SINDICATS DE LA MESA DE NEGOCIACIÓ DEL CONVENI

Aquest dimarts, dia 29 de maig, els sindicats de la Mesa de Negociació del Conveni, UGT, CCOO i SAPOL, van convocar als treballadors i treballadores de l’Ajuntament a una Assemblea per explicar la situació actual de negociació amb l’Ajuntament de Barcelona.

A l’Assemblea (autoritzada per a tots i totes les treballadors/es) van concorrer representants dels diferents sectors, com d’Habitatge Serveis Socials, Hisenda, Urbanisme, Bombers, Guardia Urbana, Educació, etc…

Durant l’Assemblea, on van intervenir els diferents responsables dels 3 sindicats, es va deixar de manifest la unió i el compromís que aquests han adquirit envers la lluita per un conveni digne que faci recuperar drets perduts durant la llarga època de crisi, un poder adquisitiu castigat per les retallades i que arribi a un dels principals objectius que és la jornada de 35 hores setmanals.

Igualment, els diferents sectors van mostrar una gran dosi de companyerisme i solidaritat entre ells quan van afirmar que és un Conveni de tots i que les millores han d’arribar a tothom si l’Ajuntament vol desencallar la signatura final del Conveni. Finalment, es van donar diferents torns d’intervencions on cada sector va manifestar els seus raonaments envers la seva situació i on van rebre les oportunes respostes pert part dels membres del sindicat.

 

Top