Ets aquí
INICI > General > ELS SINDICATS UGT, CCOO I SAPOL MOBILITZEN CENTENARS DE TREBALLADORS DE L’AJUNTAMENT A LA PLAÇA SANT JAUME PER UN “CONVENI DIGNE”

ELS SINDICATS UGT, CCOO I SAPOL MOBILITZEN CENTENARS DE TREBALLADORS DE L’AJUNTAMENT A LA PLAÇA SANT JAUME PER UN “CONVENI DIGNE”

Centenars de treballadors de l’Ajuntament de Barcelona es varen manisfestar divendres 27 d’abril a la Plaça Sant Jaume per reclamar a l’Alcaldessa Ada Colau un Conveni digne per als seus treballadors i treballadores. Reclamen que s’aturin ja aquests 8 anys de retallades contínues i poder seure d’una vegada per negociar un conveni digne que millori les condicions laborals actuals dels treballadors i treballadores. En una jornada reivindicativa, però amb caire festiu, que ha durat des de les 9 del matí fins passades les 11h, s’ha reclamat una jornada laboral justa i equiparable a la resta de funcionaris, revertir les “retallades de la crisi” i recuperar els drets perduts.

Cliqueu aquí per llegir el document de la Plataforma de la Negociació del Conveni.

Top